NFGD

Festival Classique

Het Haagse Festival Classique vond dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, binnen plaats. De hal van het Kurhaus vormde het decor van dit 9-daagse klassieke evenement.
In opdracht van NFGD Zoetermeer BV hebben wij het licht en rigging technische deel op ons genomen.
Wij maakten hier onder andere gebruik van het BroadWeigh Loadcell syteem voor het continu kunnen monitoren van de dakbelasting.
TerugFotoalbum

Pers presentatie Wicked

TerugFotoalbum

KPN Event

Op 11 mei 2011 heeft Peitsman in opdracht van NFGD en in samenwerking met de Otter Creators en Dutchview een gedeelte van de techniek mogen faciliteren van het KPN evenement. Het Bedrijfsrestaurant van TP5 was omgebouwd tot een werkelijke TV-studio en had visa versa verbindingen met 8 andere locaties van KPN.
In de TV-studio konden ongeveer 700 werknemers van KPN plaatsnemen, echter was de animo zo groot dat buiten een LED scherm en audio stond zodat iedereen mee konden kijken naar de live uitzending.
TerugFotoalbum

First Tech Challenge

Voor het eerste in Nederland werd dit jaar het Amerikaanse evenement " First Tech Challenge" georganiseerd. Het evenement werd gehouden in de hal van de Haagse Hoge school. TerugFotoalbum

SNT in Zand Academie

SNT organiseerde in de Zand Academie in Zoetermeer een congres met als afsluiting een feest. De hal van de Zand Academie werd door ons aangekleed met licht.
TerugFotoalbum

Bedrijfsfeest Wolter&Dross

In het zalencentrum Dekker in Zoetermeer werd het bedrijfsfeest van Wolter&Dross gehouden. Door de gehele locatie heen waren er meerdere activiteiten. Peitsman Licht en Geluid mocht de grote zaal voorzien van het licht en geluid.TerugFotoalbum

Lego League 2008 Haagse Hoge School

Dit jaar hebben we wederom techniek mogen leveren voor de lego league in Den Haag. Wij waren verantwoordelijk voor de trussing en het licht.

TerugFotoalbum

Beursstand: AM Wonen

TerugFotoalbum