Wegens aanhoudende groei zoeken wij per direct een:  

Planner 

 Wat ga jij doen?
Als planner zorg je voor de meest optimale personeels- en projectplanning. Op basis van de actuele behoefte zorg jij ervoor dat alle afdelingen en projecten efficiënt bezet zijn. Je houdt er daarbij rekening mee dat de belangen van (in- en extern) personeel en de commerciële belangen in evenwicht zijn. Je kunt snel schakelen en vindt het leuk om aan een continue veranderende puzzel te werken. Je vindt het niet erg om (per toerbeurt) buiten werktijd bereikbaar te zijn. Om je werk te kunnen doen heb je dagelijks nauw contact met de vestigingsleiders, projectleiders, technici, het magazijn en de grote poule freelancers die graag met ons werken. Je maakt de planning samen met je collega planner. De afdeling planning valt onder de medewerker HR & organisatie. Je krijgt veel vrijheid om het werk in te richten en te verbeteren om tot de best mogelijke planningen te komen. Door jouw werk kunnen we elke dag weer met de juiste mensen toffe evenementen maken en onze klanten en de bezoekers blij maken! 

 Wat neem jij mee?
– Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
– Je hebt enige ervaring als planner, bij voorkeur in de evenementenbranche
– Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
– Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
Je maakt je software snel eigen (wij werken oa. met Timewax en Rentman) 

 De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je het volgende:
-Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
– Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
– Een werkweek van minimaal 24 uur (in overleg)
– Een telefoon en laptop
– Een salaris tussen 2500 en 3500 euro bruto per maand (fulltime)

Werkplek
Vestiging Rotterdam 

Als je ons nog niet kent
Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.  

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!
Vul onderstaand formulier in of stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com. Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.

    Voeg hier je CV toe. (Maximaal 5mb)

    *= Verplicht