Wij zoeken per direct een

Projectleider verkoop en installatie

Wat ga jij doen?
Als projectleider verkoop en installatie zorg je ervoor dat de projecten van deze afdeling, zoals bijvoorbeeld de verkoop van een geluidssysteem aan een collega bedrijf of de inrichting van een horecagelegenheid, feilloos verlopen. Je neemt nieuwe projecten “op”, doet de technische voorbereiding, je plant, je coördineert en stuurt aan, kortom je zorgt van begin tot eind voor een goede doorloop. Dit doe je in samenwerking met de overige medewerkers van de afdeling verkoop en andere collega’s zoals de vestigingsleiders, de installatietechnicus en materiaal coördinator. Jij bent de spin in het web voor een zo efficiënt en renderend mogelijk verloop van deze projecten. Door jouw kennis en overzicht halen we op een verantwoorde wijze het maximale uit deze projecten. Tot slot vergeet je ook de administratieve afhandeling van het gehele proces niet.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving
 • Je hebt ervaring in de evenementen of installatiebranche
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je hebt een goed gevoel voor aansturen en motiveren van collega’s
 • Je bent in staat nieuwe werkwijzen en systemen op te zetten en te implementeren
 • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines

De arbeidsvoorwaarden

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Een 40-urige werkweek
 • Een marktconform salaris

Werkplek

Vestiging Rotterdam

Als je ons nog niet kent

Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.

  Voeg hier je CV toe. (Maximaal 5mb)

  *= Verplicht