Wat ga jij doen?
Als technicus installatie ga jij met een bus op pad om bij onze klanten installatiewerkzaamheden van AV-apparatuur te verrichten. Dit doe je bijvoorbeeld op scholen, in horecagelegenheden, musea of winkels. Geluidssystemen, videoschermen, verlichting etc. kennen geen geheimen voor jou of je ontdekt ze snel. Daarnaast weet je raad met timmer- en elektrawerk. Jij bent die handige vakman/vrouw die alles aanpakt en overal een oplossing voor weet. Je werkt netjes, veilig en zorgvuldig. Als de installatie klaar is draai jij je nog één keer om naar je werk en ben je trots op wat je afgeleverd hebt! Je bent veelal alleen op locatie en daarom ook het aanspreekpunt voor de klant. De voorbereiding van de opdrachten wordt gedaan door de projectleider verkoop & installatie, waar mogelijk denk je hierin mee. Het kan voorkomen dat je meewerkt op de technische dienst van het bedrijf of op een project (event).

Wat neem jij mee?
– Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
– Je hebt ervaring met installatiewerkzaamheden, bij voorkeur in de AV-branche
– Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
– Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je o.a. het volgende:
– Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
– Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
– Een 20- tot 40-urige werkweek
– Een bus met gereedschappen
– Een salaris tussen 2200 en 3000 euro bruto per maand (fulltime)

Werkplek
Je werkt vanuit vestiging Rotterdam of Utrecht maar je werkgebied bestrijkt het hele land.

Als je ons nog niet kent
Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.