Wat ga jij doen?
Als Hoofd Technische Dienst coördineer je de werkzaamheden die op de technische dienst worden uitgevoerd. Onder jouw leiding is en blijft ons materiaal in de best mogelijke conditie, worden reparaties uitgevoerd, onderhoud gepleegd en problemen vastgesteld. Naast onze eigen materialen doen we dit ook voor collega-bedrijven en als servicepartner van enkele vooraanstaande merken binnen onze branche.
Als afwisseling moet er ook ondersteuning worden geboden aan de installatie afdeling en de verhuurafdeling om klant specifieke opdrachten voor te bereiden.

De technische dienst van Peitsman is jouw winkel, jij brengt de werkzaamheden in kaart, koopt in, plant de momenten waarop ze worden uitgevoerd, zorgt voor de administratieve afhandeling van dit alles en zorgt dat jouw collega’s de meest optimale werkomgeving hebben. Daarnaast signaleer jij waar we efficiënter kunnen werken, hoe fouten kunnen worden voorkomen of dat bepaalde materialen wellicht vervangen moeten worden. Je werkt nauw samen met de vestigingsleiders, teamleider magazijn en met de asset manager. Naast het coördineren en aansturen, werk je zelf ook actief mee op de afdeling.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Rust, ook tijdens stressvolle (deadline) situaties
 • Een goed gevoel voor het aansturen en motiveren van je team
 • Enige jaren vergelijkbare werkervaring, bij voorkeur in onze branche
 • Je bent in staat nieuwe werkwijzen en systemen op te zetten en te implementeren

Wat bieden wij jou?

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Een vaste goed ingerichte werkplek
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Een 40-urige werkweek op onze vestiging in Rotterdam
 • Een goed en passend salaris

Als je ons nog niet kent
Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.