Wat ga jij doen?

Als Medewerker HR bij Peitsman ben jij het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het personeelsbeleid en dus het welzijn van alle collega’s. Je maakt contracten, zorgt voor de juiste scholing op het juiste moment, je houdt het personeelshandboek up to date, etc. Daarnaast zou jij natuurlijk ook deze vacature (en anderen) hebben geschreven als je al bij ons in dienst zou zijn geweest.
Tot slot adviseer je binnen het managementteam op het gebied van personeelszaken, denk daarbij aan zaken die goed lopen, of juist beter kunnen. Is het beloningsbeleid nog up to date bijvoorbeeld, of moet daar iets gebeuren? Zijn er zaken die op het gebied van arbeidsrecht gaan wijzigen en moet actie op worden ondernomen? Kortom, met jou in ons team is alles voor de collega’s op personeelsgebied tip top in orde!

Deze functie betreft een nieuwe functie binnen het bedrijf, ervaring is daarom een must en de motivatie deze uitdaging aan te gaan daarnaast natuurlijk ook.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de wereld van HR
  • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhoudingJe bent in staat nieuwe werkwijzen en systemen op te zetten en te implementeren

De arbeidsvoorwaarden

  • Afwisselend werk binnen een groeiende dynamische organisatie
  • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
  • Een flexibele 16 tot 20-urige werkweek, goed te combineren met andere verantwoordelijkheden.
  • Een goed en passend salaris

Werkplek
Vestiging Rotterdam, en eventueel deels thuis of deels vanuit vestiging Utrecht bespreekbaar.

Als je ons nog niet kent
Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en tot nu toe zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.