Wij zijn Peitsman!
Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer.

Daarnaast is er voor de medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?!

Wat ga jij doen?
Als Technicus Verhuur en Magazijn AV zorg je ervoor dat je onze materialen levert vanuit het magazijn of bij de klant en waar gevraagd installeert. Als een klant vragen heeft dat je ze kan voorzien van gedegen advies bij vragen en ze wanner nodig hartelijk worden ontvangen, zowel aan de balie als telefonisch. Je zorgt verder dat de materialen in topstaat zijn en alle administratie rond de verhuur van materialen op orde is.

Op de nieuwste vestiging van Peitsman in Zwolle ben je samen met de vestigingsleider verantwoordelijk voor de vestiging en de eerste stappen in de markt in het noorden van het land. Jij kent de materialen, en wat je nog niet kent maak je je snel eigen. Naast verhuur vanuit het magazijn bouw en breek jij kleine sets, installaties en ben je af en toe te vinden op een gave grote productie als technicus. Hoe groter we worden, hoe meer mogelijkheden er liggen om samen met jou je groei te ontwikkelen. Gaat jouw technische kennis nu al verder? Dan is er absoluut ruimte om een combinatie te maken als (junior) technicus, en/of door te groeien in deze functie.

Voor het magazijn is het jouw verantwoordelijkheid dat het juiste materiaal op het juiste moment klaar staat, en dat de klant hartelijk wordt ontvangen.
Jij bent de spin in het web voor een zo efficiënt en renderend mogelijke inzet van ons verhuurmateriaal. Komen materialen in goede staat terug of schort er wat aan? Moet je een kleine reparatie doen of misschien toch maar even langs onze eigen technische dienst sturen? Kwaliteit boven alles natuurlijk. Door jouw vooruitziende blik, kennis en overzicht halen we op een verantwoorde wijze het maximale uit ons materiaal. Je kijkt verder dan wat er al is, je denkt mee over nieuwe werkwijzen en systemen en weet deze ook daadwerkelijk in te voeren.

Wat breng jij mee?

• Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
• Je hebt ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving, bij voorkeur de AV- en/of verhuurbranche.
• Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
• Je hebt een goed gevoel voor service en kan goed communiceren
• Je bent niet onder de indruk van werkdruk en bewaart altijd het overzicht

Wat bieden wij jou?

• Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
• Doorgroeimogelijkheden
• Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
• Mogelijkheid tot bijscholen
• Een 40-urige werkweek
• Een salaris tussen de €2000 en €2500
• 24 vakantiedagen
• Pensioen
• Bedrijfsuitjes


Werklocatie

Vestiging Zwolle


Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden! Tot snel?!
Stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.