Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer. Daarnaast is er voor de medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?! 

 

Aan de slag als Salesmanager AV?
Als Sales Manager AV zorg je ervoor dat de projecten van deze afdeling, zoals bijvoorbeeld de verkoop van een geluidssysteem aan een collega bedrijf of de inrichting van een horecagelegenheid, feilloos verlopen. Je neemt nieuwe projecten “op”, doet de technische voorbereiding, je plant, je coördineert en stuurt aan, kortom je zorgt van begin tot eind voor een goede doorloop. Dit doe je in samenwerking met de overige medewerkers van de afdeling verkoop en andere collega’s zoals de vestigingsleiders, de installatietechnicus en materiaal coördinator.
Jij bent de spin in het web voor een zo efficiënt en renderend mogelijk verloop van deze projecten. Door jouw kennis en overzicht halen we op een verantwoorde wijze het maximale uit deze projecten. Tot slot vergeet je ook de administratieve afhandeling van het gehele proces niet.

Wat neem jij mee?
Dit is wat wij van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving
 • Je hebt ervaring in de evenementen en/of installatiebranche
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je hebt een goed gevoel voor aansturen en motiveren van collega’s
 • Je bent in staat nieuwe werkwijzen en systemen op te zetten en te implementeren
 • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je onder andere het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Een 40-urige werkweek
 • Een marktconform salaris
 • Pensioen
 • Mogelijkheid tot bijscholen
 • Bedrijfsuitjes

Werkplek
Vestiging Rotterdam


Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden! Tot snel?!
Stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.