Wij zoeken per direct een:

Vestigingsleider – Zwolle

 

Wat ga jij doen?

Als vestigingsleider bij Peitsman heb je de dagelijkse operationele leiding over de vestiging. Deze relatief nieuwe vestiging moet commercieel nog verder in de markt gezet worden. Jij ziet de kansen in de markt en weet deze te verzilveren. Je focus ligt op deze commerciële werkzaamheden. Collega’s van de bestaande vestigingen helpen je met de organisatorische zaken. Jij verzorgt de werving en selectie van medewerker(s) voor de vestiging. En met jouw samenwerkende en coachende vaardigheden zorg je ervoor dat medewerkers kunnen groeien en het beste uit zichzelf kunnen halen, in een veilige, prettige en professionele omgeving. Tot slot zorg je er met jouw bijdrage voor dat het gehele bedrijf groeit. Je doet voorstellen tot verbeteringen, pakt bedrijfsbrede ideeën en knelpunten op en bent gul met feedback.

 

Je rapporteert direct aan de directie. Met de directie en andere vestigingsleiders vorm je het managementteam. Je werkt samen met collega’s op andere vestigingen en met de overkoepelende functieschil zoals HR, planning en administratie.

Werkzaamheden zijn onder andere:

 • Zoeken naar commerciële mogelijkheden, relaties en samenwerkingsverbanden
 • Onderhouden klantrelaties
 • Opmaken, dan wel goedkeuren van offertes
 • Werving/selectie en voeren van functioneringsgesprekken met collega’s van de vestiging
 • In samenspraak met de directie/MT bepalen van doelen en richting voor de vestiging
 • Bijspringen op de werkvloer wanneer nodig

 

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt enige jaren leidinggevende ervaring, je stijl is open en betrokken
 • Je hebt ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving, bij voorkeur in de evenementenbranche
 • Je kunt sturing geven aan bedrijfsprocessen en waar nodig deze aanpassen
 • Je kunt verbinden, enthousiasmeren en motiveren
 • Je bent in staat nieuwe werkwijzen en systemen op te zetten en te implementeren
 • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
 • Je bent proactief, daadkrachtig, geïnteresseerd en klantgericht

 

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Een fijne werksfeer met gezellige en vakkundige collega’s
 • Een 40-urige werkweek
 • Een salaris tussen 3000 en 3500 euro
 • Een Lynk & Co 01 als leaseauto

 

Als je ons nog niet kent

Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com .

We zullen je zo snel mogelijk informeren of we graag met je in gesprek gaan.