Wij zoeken per direct een:

Teamleider magazijn – Rotterdam

Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?!

Peitsman groeit gestaag, daarin is de functie van teamleider magazijn een onmisbare schakel. Om ons magazijn draaiende te houden zoeken we een teamleider magazijn.

Wat ga jij doen?

Als teamleider magazijn zorg jij er voor dat ons magazijn optimaal draait. Je doet dit samen met de overige medewerkers magazijn en de chauffeurs. Met jouw leidinggevende kwaliteiten zorg je ervoor dat jullie samen elke dag weer een topprestatie leveren. Door jullie harde werk kunnen we alle mooie events met de juiste materialen, op de juiste plek en tijd uitvoeren. Jij bent ook degene die er voor zorgt dat alle materialen die het magazijn verlaten in topconditie zijn. Kortom, een onmisbare rol in de organisatie dus! Je werkt nauw samen met de afdeling planning, de materiaal coördinator en de medewerker verhuur. Jouw leidinggevende is de vestigingsleider. Tot slot werk je actief mee aan de groei van het bedrijf, je krijgt alle ruimte om verbeteringen en veranderingen door te voeren.

 

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt (enige) ervaring met het aansturen van mensen
 • Je hebt bij voorkeur (enige) ervaring in de evenementenbranche
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
 • Je bent fysiek sterk
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL en heftruckcertificaat (of bereid deze te halen)

 

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je het volgende : 

 • Een werkweek van 40 uur (in overleg)
 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie in de dynamische evenementen branche.
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen 2300 en 2800 euro bruto per maand (fulltime)
 • Na een 1 jarig contract de mogelijkheid tot een onbepaald tijds contract
 • Een goed georganiseerd pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Leuke bedrijfsuitjes
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot scholing

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie én CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open. Je kunt doorgaans een reactie verwachten binnen 7 werkdagen.