Wij zoeken per direct een:

Medewerker verhuur- en servicemedewerker

Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?!

Peitsman groeit gestaag, daarin is de functie van verhuur- en service medewerker een enorme belangrijke schakel.

Wat ga jij doen?

Als verhuur- en servicemedewerker zorg je ervoor dat onze klanten hartelijk worden ontvangen, zowel aan de balie als telefonisch. Ook de vele digitale verzoeken ontgaan jou niet. Je zorgt verder dat alle administratie rond de verhuur van materialen op orde is. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het juiste materiaal op het juiste moment klaar staat, hiervoor overleg je met de teamleider magazijn en waar nodig met de asset manager. Jij bent de spin in het web voor een zo efficiënt en renderend mogelijke inzet van ons verhuurmateriaal. Komen materialen in goede staat terug of schort er wat aan? Misschien toch maar even langs onze eigen technische dienst sturen? Kwaliteit boven alles natuurlijk. Door jouw vooruitziende blik, kennis en overzicht halen we op een verantwoorde wijze het maximale uit ons materiaal. Je kijkt verder dan wat er al is, je denkt mee over nieuwe werkwijzen en systemen en weet deze ook daadwerkelijk in te voeren.

Wat neem jij mee?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Stressbestendigheid, je bent niet onder de indruk van werkdruk en bewaart altijd het overzicht
 • Een goed gevoel voor service en kan goed communiceren
 • Een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving, bij voorkeur in de AV- en/of verhuurbranche.

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je het volgende:

 • Een werkweek van 40 uur (andere uren bespreekbaar)
 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie in de dynamische evenementen branche.
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen 2000 en 2800 euro bruto per maand (fulltime)
 • Na een 1 jarig contract mogelijkheid tot een onbepaald tijds contract
 • Een goed georganiseerd pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Leuke bedrijfsuitjes
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot scholing

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie én CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open. Je kunt doorgaans een reactie verwachten binnen 7 werkdagen.