Het Covid-19 virus houdt de wereld al tijden in z’n greep, ook wij als bedrijf zijn hard geraakt door de noodzakelijke maatregelen die daar uit voort zijn gevloeid. Maar zoals we in ons 25-jarig bestaan altijd gedaan hebben, blijven wij ook nu positief naar de toekomst kijken en gaan we elke dag met nog meer energie aan de slag. Juist nu kunnen we als bedrijf het verschil maken, met onze medewerkers en met ons materiaal. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een:

Hoofd Technische Dienst

Wat ga jij doen?
Als Hoofd Technische Dienst coördineer je de werkzaamheden die op de technische dienst worden uitgevoerd. Onder jouw leiding is en blijft ons materiaal in de best mogelijke conditie. De werkzaamheden op de afdeling bestaan uit reparatie en onderhoud van apparatuur, het bedrijfsklaar maken van nieuwe producten en realiseren van klant specifieke producten. Jij brengt de werkzaamheden in kaart, plant de momenten waarop ze worden uitgevoerd en zorgt voor de administratieve afhandeling van dit alles. Naast het coördineren, werk je zelf ook actief mee op de afdeling.

Wat breng jij mee?
• Enige jaren vergelijkbare werkervaring
• Een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
• Rust, ook tijdens stressvolle (deadline) situaties
• Een goed gevoel voor aansturen en motiveren van je team

Wat bieden wij jou?
• Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
• Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
• Een 40-urige werkweek
• Een marktconform salaris

Werkplek
Peitsman Rotterdam, Innsbruckweg 97, 3047 AG Rotterdam

Als je ons nog niet kent
Peitsman Licht en Geluid is al 25 jaar totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Peitsman Licht en Geluid is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. Bij Peitsman ben je omringd door 30 andere enthousiaste “Peitsers”, verdeeld over twee vestigingen.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!
Stuur een bericht met je motivatie en CV voor 1 november 2020 naar solliciteren@peitsman.com of via onderstaand formulier.

Voeg hier je CV toe. (Maximaal 5mb)

*= Verplicht