De Shure Axient Digital serie hoeft zich al bijna niet meer te bewijzen in de evenementen en festival wereld. Sinds de komst van deze draadloze microfoons en ontvangers in de verhuur begin dit jaar zijn de reactie lovend over de klank en gebruiksgemak van de apparatuur.

Lees ook: Adamson en Peitsman hebben elkaar gevonden

Deze hoogwaardige klasse Shure apparatuur biedt de mogelijkheid om over te schakelen naar een vrij kanaal wanneer er een storing optreedt in het draadloze spectrum. Daarnaast kan de audio via het Dante™ protocol worden verstuurd door middel van een netwerkverbinding met audiomixers. Voor een optimale controle over het systeem kan de ShowLink®, de Shure Wireless Workbench®-software en de ShurePlus™ Channels-app ingezet worden.

Peitsman beschikt in de verhuur over zowel de Quad als dual ontvangers. Deze worden geleverd in gemakkelijk te koppelen kisten inclusief oplader voor de accu’s en een opberglade. De Shure AD2 handheld microfoons zijn voorzien van Beta 58, Beta 87 of KSM 8 cartridges. Voor toepassingen met DPA headsets zijn AD1 bodypacks beschikbaar.