Verkoop

Naast de verhuur activiteiten levert Peitsman Licht & Geluid BV ook nieuwe installaties aan bijvoorbeeld scholen en uitgaansgelegenheden. Doordat wij voor veel A-merken het dealerschap hebben voor de regio Rotterdam en door onze goede contacten met andere importeurs kunnen wij tegen een scherpe prijs deze apparatuur aanbieden. Service staat bij ons hoog in het vaandel, zo leveren wij binnen de garantietermijn indien gewenst gratis vervangende apparatuur.

Peitsman outlet

Ontdek de Peitsman Outlet.

We zijn trots om onze speciale selectie van occasions en B-stock producten aan te bieden via onze nieuwe outlet pagina. Hier vindt u hoogwaardige artikelen tegen sterk gereduceerde prijzen, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar uitstekende deals zonder in te boeten aan kwaliteit.

Occasion
Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerde tweedehands artikelen die nog in uitstekende staat verkeren. Deze producten komen uit onze verhuur maar zijn nog steeds van topkwaliteit en klaar voor een nieuwe bestemming. Elk item is grondig geïnspecteerd en voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

B-stock
Naast occasions bieden we ook een selectie van B-stock producten aan. Dit zijn nieuwe artikelen die mogelijk lichte schade hebben opgelopen tijdens transport of producten die retour zijn gekomen van klanten. Hoewel ze mogelijk kleine cosmetische imperfecties hebben, functioneren ze perfect.

Aanvragen Systeem
Om het voor u eenvoudig en efficiënt te maken, werkt onze outletpagina met een handig aanvragen systeem. U kunt eenvoudig het product selecteren waarin u geïnteresseerd bent en een aanvraag indienen. Ons team neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en verdere details te bespreken. Zo kunt u snel en gemakkelijk profiteren van onze geweldige aanbiedingen.

Bezoek vandaag nog onze outletpagina op outlet.peitsman.com en ontdek onze indrukwekkende collectie van occasions en B-stock producten.