Verkoop

Naast de verhuur activiteiten levert Peitsman Licht & Geluid BV ook nieuwe installaties aan bijvoorbeeld scholen en uitgaansgelegenheden. Doordat wij voor veel A-merken het dealerschap hebben voor de regio Rotterdam en door onze goede contacten met andere importeurs kunnen wij tegen een scherpe prijs deze apparatuur aanbieden. Service staat bij ons hoog in het vaandel, zo leveren wij binnen de garantietermijn indien gewenst gratis vervangende apparatuur.

Gerenommeerde merken

Natuurlijk kunnen wij zoals gezegd ook bijna alle andere gerenommeerde merken leveren.

Naast het leveren van vaste installaties, zijn we een erkend bedrijf voor het plaatsen en verzegelen van Dateq geluidslimiters. Er zijn verschillende typen limiters variërend van enkel mechanische muziek tot akoestische muziek met tijdszone en waarschuwings-/ afsluitcircuit. Alle limiters worden geleverd met een goedgekeurd bewijs van afstelling.

Onze grote voorraad verbruiksartikelen maakt het mogelijk om snel en tegen goede prijzen onder andere reserve lampen, filters, batterijen, tape en connectoren te leveren. Natuurlijk leveren wij alleen de bekende merken als:

+ Philips
+ GE
+ Osram
+ Nichiban
+ Bals
+ Neutrik
+ Duracell/Procell
+ LEE

Neem gerust eens contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of kom eens langs om te kijken wat we allemaal te bieden hebben.