Sinds enige tijd is er op videogebied een grote hoeveelheid Sharp LCD schermen beschikbaar in de verhuur. Deze full HD beeldschermen, welke per stuk zijn verpakt in flightcase, zijn allen voorzien van een aluminium designstatief. Deze is in drie delen te vinden in dezelfde flightcase.

Alle beeldschermen uit de Sharp PNQ en PNY serie beschikken over een ingebouwde USB mediaspeler. Dit maakt het mogelijk videobeelden en foto’s af te spelen zonder hiervoor een extern apparaat aan te sluiten. Daarnaast zijn ook de gebruikelijke HDMI en VGA aansluitingen aanwezig op de achterzijde.

Om het ook mogelijk te maken de schermen aan te sluiten op een SDI infrastructuur beschikken alle LCD schermen over een Blackmagic SDI naar HDMI converter. Door de compacte afmeting van deze micro converter kan deze uit het zicht van publiek aan de achterzijde worden bevestigd.

Er is gekozen om vier formaten te voeren in de verhuur waarmee de toepassingen voor deze schermen zeer breed wordt. Met grootste formaten van 90 inch en 80 inch kunnen presentaties duidelijk worden weergegeven en kunnen video’s vol impact worden overgebracht op de kijkers. Ook op plekken in een daglichtsituatie op waar projecteren slecht mogelijk is.

De kleinere 60 inch en 49 inch varianten zijn te gebruiken op bijvoorbeeld een beursstand waarbij de kijkafstand klein is. Daarnaast zijn deze schermen bij uitstek geschikt voor montage op een wand of bevestiging op een truss statief. Ook hiervoor zijn de benodigde beugels beschikbaar.

Deze schermen zijn onder andere ingezet bij:
Innovation Expo