Na de nodige testopstellingen te hebben gehoord in het Rotterdamse magazijn was de match tussen Peitsman en Adamson direct aanwezig. Hiermee was het besluit gevallen te investeren in de hoogwaardige systemen van dit Canadese merk.

Vanwege de verschillen in omvang van producties zijn er meerdere speaker types geselecteerd. Het Adamson S10 line-array is perfect in te zetten voor evenementen in bijvoorbeeld de Onderzeebootloods of Hangaar2. Met name bij zakelijke evenementen is een compact systeem met hoge prestaties gewenst. De bijbehorende Adamson S119 subwoofers maken de set compleet.

Adamson E15 op dolly bij Peitsman Licht en Geluid

Naast dit compacte systeem is ook de keuze gevallen op het grotere Adamson E15. Dit systeem uit de Energia serie leent zich bij uitstek voor de grotere zalen en festivals waarbij geluidsdruk en kwaliteit in perfecte balans zijn. Met de Adamson E119 subwoofers heeft het zich inmiddels ook bewezen als zeer geaccepteerde set op de meeste Riders.

Voor de aansturing zijn versterker rekken samengesteld uit Lab.gruppen PLM versterkers. Bij de S-serie speakers zijn dit de PLM 12K44 versterkers in rekken van drie stuks. De E-serie wordt aangestuurd door PLM 20K44 versterkers welke in drie en zes voudige rekken zijn uitgevoerd.

Het adamson is ingezet bij onder andere:
NYE Onderzeebootloods
Innovation Quarter

 Lustrum Virgiel