Als antwoord op de aanhoudende vraag naar een LED spot hebben de Robe T1 Profile in de verhuur genomen. Deze spot is bij uitstek geschikt voor theater en televisie doeleinden. Met name vanwege de hoge kleurechtheid en een optiek dat voorzien is van messen, roterende gobo’s en effectenwiel.

 

De revolutionaire nieuwe MSL™ (Multi-Spectral Light) LED bron biedt een extreem hoge lichtopbrengst. De kleuren worden hierbij in CMY waardes aangestuurd voor het maken van iedere gewenste kleur. Daarnaast beschikt de movinghead over een CCT control van 2700K tot 8000K.

Voor televisie gebruik is rekening gehouden met de aanwezigheid van een plus & min groen kanaal en ‘flicker-free’ management voor een zo goed mogelijke registratie op camera.

Vanaf deze maand gaat theatervoorstelling Art met Waldemar Torenstra op tour met de eerste set van deze ‘alleskunner’.