De afgelopen periode is de verhuurafdeling sterk uitgebreid als het gaat om videomaterialen. Rondom een SDI video distributie zijn er meerdere apparaten toegevoegd waaronder videoswitchers en projectoren.

De Roland VR50-HD Multi-Format videoswitch biedt de mogelijkheid op een eenvoudige wijze verschillende signalen te schakelen, maar ook livestreamen op diverse platforms is geen uitdaging meer. Deze switch is ingebouwd in een flightcase waarbij er achter het apparaat ruimte is voor signaal en stroomverdeling.

De Panasonic PT-RZ970 lazer projector weet met zijn 10.000 ANSI lumen haarscherp te projecten. Aanvullend hierbij zijn verschillende lenzen waaronder een 0.8-1.0:1 groothoek lens. Ook is er een rigging frame verkrijgbaar waarmee de projector zonder problemen op verschillende manieren opgehangen kan worden.

Om dit alles stabiel aan te sluiten hebben wij SDI kabelsets samengesteld, compleet met lengtes van 1 tot 20 meter en haspels van 50 en 75 meter. Voor het verdelen en omvormen van het signaal zijn er een AJA 1 in – 6 uit SDI splitter, een Decimator MD-Cross v2 en Blackmagic Design MicroConverter toegevoegd aan de kabelkist.