Het Prolyte Verto Truss systeem heeft zich in het verhuur assortiment bij Peitsman inmiddels bewezen. Naast het koppelsysteem waarbij geen gereedschap gebruikt hoeft te worden levert het ook tijdwinst op.

Uit diverse testen blijkt dat op- en afbouw van de Verto Truss ruim 5 keer sneller gebeurt dan met andere modellen zoals het Prolyte 30V en 40V. Ook produceert het aanzienlijk minder geluid omdat er geen hamer meer benodigd is. Handig voor wanneer de op- en afbouw een keer geen herrie mag maken in bijvoorbeeld een hotel.

Bij dit rigging systeem wordt gebruik gemaakt van de Prolyte Verto Box Corner 30V HD. Een supersterk hoekelement die geen negatieve gevolgen voor de totale belasting vormt. De Verto aansluitingen zijn gemakkelijk naar wens te plaatsen op de daarvoor bestemde punten.

Kijk snel op pagina 46 van onze Verhuur Catalogus voor de beschikbare afmetingen en bijbehorende huurprijzen.