Met de recente investering in luidsprekersystemen van Adamson heeft de NFGD niet alleen een kwaliteitsslag gemaakt. Er is daarbij ook een stap voorwaarts gezet in het partnerschap tussen de NFGD en Peitsman Licht en Geluid.

Na een uitgebreide test tussen diverse A-merken is er gekozen voor het Canadese Adamson. NFGD was op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar merk dat hun wensen voor nu en de toekomst waar kon maken. Daarnaast moesten er ook voldoende mogelijkheden zijn tot het bij huren van apparatuur.

Een eerste bestelling van de NFGD bestond uit een S10 line array set, compleet met S119 subwoofers, versterkers en rigging accessoires. Heel bewust is gekozen om bij de infrastructuur dezelfde norm aan te houden. Zo zijn de versterkerrekken 1-op-1 uitwisselbaar. Dit is in de afgelopen maanden al meerdere malen ingezet. Onder andere bij producties waarbij samengewerkt werd met personeel en apparatuur van Peitsman Licht en Geluid.

Het Zoetermeerse audiovisuele bedrijf is met de komst van de Adamson S7p en S10p de eerste in Europa die deze in de verhuur aanbiedt. Het gaat hierbij om een ‘full range point source’ luidspreker welke zich in laat zetten bij compacte settings zoals presentaties of live muziek in hotelzalen en horeca gelegenheden. Dankzij de uniforme Adamson klank is ook het combineren met grotere systemen als de S en E-serie een uitstekende keuze.

Waar de NFGD excelleert op het gebied van video en audio weet Peitsman Licht en Geluid dit naadloos aan te vullen aan de kant van licht en rigging. Niet alleen deze twee bedrijven weten voordeel te halen uit het partnerschap. Ook de klant werkt samen met een partij die schaalbaar is wanneer de productie hierom vraagt, zonder in te leveren op kwaliteit.

Kom meer te weten over de NFGD op www.nfgd.nl