In het professionele lichtsegment mag een merk als SGM niet ontbreken in de verhuur. Peitsman heeft op dit moment de SGM P-6 en Q-7 opgenomen in het assortiment waarmee de vloot LED armaturen een belangrijke upgrade heeft gekregen.

Dat SGM in het verleden al meerdere producten in het top segment heeft gepresenteerd is met de P-2, P-5 en SixPack ruim bewezen. Door onze keuze voor de P-6 en Q-7 zijn deze LED washes in te zetten bij een groot aantal toepassingen. Denk hierbij aan buitenevenementen en festivals, maar ook in het theater of het bij uitlichten van gebouwen zijn de armaturen op zijn plek.

Lees ook: Litecraft PowerBar X.15 LED strip

Beide spots beschikken over high-power rood, groen, blauw en witte (RGBW) LED’s en een IP66 gekeurde behuizing. Daarnaast heeft de P-6 met 10 graden een smalle openingshoek welke door middel van speciale filters te verbreden is. De Q-7 beschikt over een maar liefst 110 graden wijde openingshoek waardoor deze als egaal floodlight gebruikt kan worden.

Voor een perfecte bescherming en het makkelijk transporteren van de armaturen en de accessoires zijn deze per vier verpakt in een op maat gemaakte flightcase. Naast de voedingskabel worden de SGM’s geleverd met een safetysteel en haken zodat deze ook veilig opgehangen kunnen worden.

De belangrijkste specificaties op een rij:

SGM P-6 wash

 • IP66 geclassificeerd
 • 10° RGBW LED
 • 24x 24W LED’s in zes segmenten
 • Hoge lux output met fantastische dim curve
 • CTC control van 2,000K tot 10,000K
 • Aan te passen bundel met magnetisch te monteren filters
 • Lichtgewicht en onderhoudsvrij
 • Gemakkelijke bediening en draadloos aan te sturen met Lumen Radio of W-DMX
 • Download hier de handleiding

SGM Q-7 wash

 • IP65 geclassificeerd
 • 110° RGBW LED
 • Output van ruim 25.000 lumen!
 • 16 bit dimmer
 • CTC control van 2,000K tot 10,000K
 • Lichtgewicht en onderhoudsvrij
 • Gemakkelijke bediening en draadloos aan te sturen met Lumen Radio of W-DMX
 • Download hier de handleiding