Sinds het voorjaar van 2020 heeft Peitsman een grote uitbreiding gedaan met de aanschaf van de Panasonic PT-RZ21K projectoren. Deze 20.000 ANSI lumen 3-chip projectoren beschikken over een laser lichtbron. Dit betekent een hoge lichtopbrengst tegenover een lager stroomverbruik.

Panasonic heeft voor het eerst een projector met deze lichtoutput weten te passen in een kleine behuizing van dit type. Wij hebben ervoor gekozen deze projectoren standaard in een frame te vervoeren. Hierdoor kan hij gemakkelijk opgehangen of neergezet worden, en maken de diverse knoppen de fijneafstelling mogelijk.

De resolutie is WUXGA wat staat voor 1920 pixels breed en 1200 hoog. Dit kan worden aangestuurd met de diverse standaard aansluitingen zoals HDMI, SDI, DVI en VGA. Een verbinding met de LAN aansluiting biedt de mogelijkheid tot het op afstand bedienen van de instellingen.

Met de gekozen lenzen kan er met een groot aantal projectieafstanden gewerkt worden. De Panasonic ET D3LEW60 0.9 – 1.1 :1 groothoek lens is uitstekend geschikt voor situaties met een korte projectieafstand. De ET D3LES20 1.7 – 2.4 :1 en ET D3LET30 2.4 – 4.7 :1 lenzen bieden bij grotere afstanden de oplossing. Deze lenzen zijn los te huur.

Op pagina 59 van onze verhuur catalogus is ons gehele assortiment projectoren te vinden zoals de Panasonic PT-RZ970. Klik hier om dit direct te bekijken.