Begin maart werd alweer de 10de editie  van Das Coen Und Sander Fest georganiseerd door Radio 538 in de Jaarbeurs in Utrecht. Zowel de zaal als het publiek was hiervoor aangekleed in het thema circus. In opdracht van Sightline Productions waren wij hierbij verantwoordelijk voor het licht en de rigging.

Het ontwerp van de set gaf de bezoeker het gevoel midden in de grote circustent te staan. Meer dan 30 lijnen prikkabel leidde hierbij naar ‘de piste’ in het midden van de zaal. Vanuit hier werd door vele artiesten de hele avond optredens verzorgd.

Naast de prikkabel bestond de lichtset uit Robe T1’s, Robe Mega Pointe’s, Robe 150 LEDBeams en een grote hoeveelheid Showtec Spectrals en Showtec Cameleons. Als lichttafel werd de GrandMA3 full-size gebruikt met een GrandMA3 light als back-up desk.