Gemeente Rotterdam heeft begin van de maand een startsein gegeven voor MKB010>>Next. Een project om het MKB klaar te stomen voor een nieuwe, meer digitale, economie. Geheel in dit thema hebben wij in opdracht van Cobalt een hybride evenement verzorgd in het Nieuwe Luxor Theater. Dit houdt in dat er naast de fysieke gasten ook digitaal publiek aanwezig was, welke in de zaal terug te zien waren. Daarnaast werd er voor een interview live geschakeld naar BlueCity 010.

Voor dit evenement werd gebruik gemaakt van Panasonic AW-HE130 PTZ camera’s om alles duidelijk vast te leggen voor de kijkers. Via de LCD schermen werden de presentaties en videobeelden weergegeven voor het fysiek aanwezige publiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om u bij te laten praten!

Foto’s: Jan van der Ploeg.