Krachtstroom Distributie Gids 2020

Wanneer de stroombehoeften groter worden, neemt ook de kans op stroomuitval en storingen toe. Om te zorgen voor een betrouwbare stroomverdeling is een passend gebruik van distributiekasten een must. Peitsman beschikt hiervoor over een groot aantal distributiematerialen van 32 tot 400 ampère.

Om de specificaties van onze materialen op een duidelijke manier uit te leggen is de ‘Krachtstroom distributie gids 2020’ nu als download beschikbaar. In deze gids staan alle krachtstroom materialen uit de verhuur onder elkaar. Hierbij staat informatie over de verschillende aansluitingen, maar ook de gebruikte zekeringen en de toepassing van de Harting connectoren staan beschreven.

Vanaf nu is deze gids voor iedereen te downloaden via deze link. Daarnaast zijn alle genoemde materialen terug te vinden in de Verhuur Catalogus 2020.