Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer. Daarnaast is er voor de medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?! 

 

Aan de slag als (junior) projectleider?
Als (junior) projectleider AV bij Peitsman is het jouw doel elk project zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze projecten kunnen diverse producties zijn zoals bedrijfsevenementen, festivals, tours of theaterproducties bij toffe opdrachtgevers. Wij geloven erin dat je als projectleider het gehele traject leidt van intake tot afronding, en dat jij het aanspreekpunt bent voor de klant, personeel en locatie.

In het voorbereidingstraject denk je mee met de klant om de wensen in een technische oplossing om te zetten. Vervolgens zorg je voor een passende offerte met 3D-tekeningen, stem je de crew- en transportwensen af met de planning, check je de faciliteiten van de locatie en check je beschikbaarheid van materialen.
Tijdens de bouw, show en breek op locatie ben je leidinggevende en het aanspreekpunt voor de andere betrokken partijen om een zo’n tof mogelijke productie neer te zetten met het team.

Wat neem jij mee?
Dit is wat wij van je verwachten:

 • Samenwerken en leidinggeven aan collega’s is jouw ding
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs
 • Je hebt een MBO- of HBO-diploma
 • Je hebt vergelijkbare werkervaring, in rol van projectleider of enige jaren als technicus
 • Je weet om te gaan met deadlines en werkt oplossingsgericht
 • Je gaat zelfstandig, secuur en verantwoord te werk
 • Ervaring met 3D-CAD-software (Vectorworks) is een pré
 • Werken in het weekend is voor jou geen probleem

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je onder andere het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een sterk groeiende en vooraanstaande organisatie
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een 40-urige werkweek
 • Mogelijkheid tot bijscholen
 • Een Lynk&Co 01 van de zaak
 • Een goed marktconform salaris
 • Pensioen
 • 24 vakantiedagen

De standplaats
Rotterdam en/of Utrecht

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!
Tot snel?! Stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar binnenkort!
Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.