Sinds enige tijd verhuren wij de Litecraft PowerBar X.15 LED strip, een waterdicht armatuur met geweldige prestaties. De lampen worden bij ons per zes vervoerd in een op maat gemaakte flightcase met daarnaast alle benodigde bekabeling en bevestigingsmaterialen.

Litecraft PowerBar X.15 LED strip in flightcase bij Peitsman Licht en Geluid

Voor de stroomtoevoer van de lamp is gekozen voor de Neutrik PowerCON TRUE1 aansluiting met daarnaast een 5-polige DMX aansluiting. Doordat de behuizing en connectoren wat

Waterbestendig zijn gemaakt beschikt de LED strip over een IP65 klasse. Hierdoor is hij bij buitensituaties zoals een festival of concert uitstekend te gebruiken zonder waterbeschermende maatregelen.

De 15 LED’s beschikken over de kleuren rood, groen, blauw en wit waarmee alle kleuren te maken zijn. Naast een standalone functie om een statische kleur in te stellen zijn er ook ingebouwde effecten aanwezig. Voor aansturing door middel van DMX zijn er vijf modi te kiezen. Met een snelle handeling kan er een diffuus filter geplaatst worden voor de LED’s zodat de bundel van 15 graden een grotere spreiding vormt.

Litecraft PowerBar X.15 LED strip Peitsman licht en geluid

Tijdens Hemels Hollands en Immortality indoor is de Litecraft PowerBar X.15 ingezet voor het accentueren van de podiumvormen. Hierbij werd elke pixel in de LED strip los aangestuurd waarmee effecten over de gehele lichtset gecreëerd konden worden.

Handleiding Litecraft Powerbar X.15 LED strip (PDF)