Wij zoeken per direct een:

Chauffeur

Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?!

Peitsman groeit gestaag, daarin is de functie van chauffeur een onmisbare schakel. Om de producties mogelijk te maken zoeken we een extra chauffeur.

Wat ga jij doen?

De chauffeur is onderdeel van een optimaal logistiek proces. Hij vervoert AV-apparatuur en aanverwante zaken van en naar klanten en projecten. Dit doet hij middels het voorhanden zijnde wagenpark bestaande uit vrachtwagens en bestelbussen. De chauffeur voert verder alle voorkomende werkzaamheden uit die komen kijken bij het logistieke proces, zoals het laden, lossen, klaarzetten en opruimen van materiaal. Hij werkt in veel gevallen zelfstandig op locatie en is daarmee het aanspreekpunt voor de klant. Alle werkzaamheden worden aangestuurd door de teamleider magazijn. De chauffeur werkt naast zijn collega’s in het magazijn, ook samen met de medewerkers technische dienst, verhuur en verkoop. Op sommige momenten werkt de chauffeur mee op een bouw of breeklocatie. De chauffeur werkt actief mee aan de groei van het bedrijf.

 

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt enige ervaring als chauffeur, bij voorkeur in de evenementenbranche
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
 • Je bent in het bezit van VCA basis
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B + C
 • Je bent fysiek sterk en hebt oog voor kwaliteit.

 

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je het volgende:

 • Een werkweek van 40 uur (in overleg)
 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie in de dynamische evenementen branche.
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen 2400 en 3000 euro bruto per maand (fulltime)
 • Na een 1 jarig contract mogelijkheid tot een onbepaald tijds contract.
 • Een goed georganiseerd pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Leuke bedrijfsuitjes
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.
 • Volop doorgroeimogelijkheden.
 • Mogelijkheid tot scholing.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie én CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open. Je kunt doorgaans een reactie verwachten binnen 7 werkdagen.