Over ons

In de meer dan twintig jaar van haar bestaan is het Rotterdamse Peitsman uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner bij business events en publieksevenementen, maar ook in vaste installaties.

Met de oprichting door Hans Peitsman begonnen als leverancier van licht en geluid, is Peitsman inmiddels een totaalpartner voor alle benodigde techniek én advies rondom producties in projectie, licht, geluid en beeld. Met de overname van het Utrechtse Production Partners heeft Peitsman sinds 2019 ook een tweede vestiging in het midden van het land. Daarnaast is begin 2022 een derde vestiging geopend in Zwolle wat een centrale plek vorm in noord Nederland.

Meedenkend, persoonlijk en enthousiast

Peitsman wordt gevormd door een team van 35 gemotiveerde en enthousiaste mensen. De aanpak is persoonlijk: alle medewerkers reageren snel, denken mee, zijn creatief en oplossingsgericht en weten van aanpakken. De technici zijn zeer bevlogen mensen die erop gericht zijn om een prachtig en perfect resultaat te realiseren.

Werken met Peitsman betekent: een partner die meedenkt in de organisatie van uw evenement. Werken met mensen die bij de productie betrokken zijn, alsof het hun eigen evenement is. Met groot improviserend vermogen, daadkracht en twintig jaar aan expertise, weten wij wat nodig is om een perfect evenement te organiseren.

Toonaangevend met jarenlange ervaring

Peitsman streeft naar lange termijnrelaties met haar klanten en besteedt daarom ook aan de kleinste klant of productie dezelfde zorg en aandacht. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. Door de jarenlange ervaring met tijdelijke installaties en het daarbij behorende improvisatievermogen, zijn de mensen van Peitsman zeer goed in staat om ook bij vaste installaties tot een perfect eindresultaat te komen.