Wij zoeken per direct een:

Planner

Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?!

Om de motor te laten draaien zoeken we een extra Planner, die het belang van een goede planning begrijpt en uitdraagt.

Wat ga jij doen?

Als planner zorg je voor de meest optimale personeels- en projectplanning. Op basis van de actuele behoefte zorg jij ervoor dat alle afdelingen en projecten efficiënt bezet zijn. Je houdt er daarbij rekening mee dat de belangen van (in- en extern) personeel en de commerciële belangen in evenwicht zijn. Je kunt snel schakelen en vindt het leuk om aan een continue veranderende puzzel te werken. Je vindt het niet erg om (per toerbeurt) buiten werktijd bereikbaar te zijn. Om je werk te kunnen doen heb je dagelijks nauw contact met collega planners, de vestigingsleiders, projectleiders, technici, het magazijn en de grote poule freelancers die graag met ons werken. Je maakt de planning samen met je collega planner. Je krijgt veel vrijheid om het werk in te richten en te verbeteren om tot de best mogelijke planningen te komen. Door jouw werk kunnen we elke dag weer met de juiste mensen de tofste evenementen maken en onze klanten en de bezoekers blij houden!

 

Wat neem jij mee?

• Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
• Je hebt ervaring als planner en/of affiniteit met de evenementenbranche
• Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
• Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
• Je maakt je software snel eigen (wij werken oa. met Rentman)

 

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je het volgende:
• Een flexibele 24 tot 40-urige werkweek (in overleg) op kantoor Rotterdam
• Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie in de dynamische evenementen branche.
• Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
• Afhankelijk van ervaring een salaris tussen 2500 en 3100 euro bruto per maand (fulltime)
• Na een 1 jarig contract mogelijkheid tot een onbepaald tijds contract.
• Een goed georganiseerd pensioen
• Reiskostenvergoeding
• Leuke bedrijfsuitjes
• Gezellige vrijdagmiddagborrels.
• Volop doorgroeimogelijkheden.
• Mogelijkheid tot scholing.

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!

Stuur snel een bericht met je motivatie én CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open. Je kunt doorgaans een reactie verwachten binnen 7 werkdagen.