Wij zoeken per direct een

Teamleider Magazijn 

 Wat ga jij doen? 

Als teamleider magazijn zorg jij er voor dat ons magazijn optimaal draait. Je doet dit samen met de overige medewerkers magazijn en de chauffeurs. Met jouw leidinggevende kwaliteiten zorg je ervoor dat jullie samen elke dag weer een topprestatie leveren. Door jullie harde werk kunnen we alle mooie events met de juiste materialen, op de juiste plek en tijd uitvoeren. Jij bent ook degene die er voor zorgt dat alle materialen die het magazijn verlaten in topconditie zijn. Kortom, een onmisbare rol in de organisatie dus! Je werkt nauw samen met de afdeling planning, de materiaal coördinator en de medewerker verhuur. Jouw leidinggevende is de vestigingsleider. Tot slot werk je actief mee aan de groei van het bedrijf, je krijgt alle ruimte om verbeteringen en veranderingen door te voeren. 

 Wat neem jij mee?
– Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
– Je hebt (enige) ervaring met het aansturen van mensen
– Je hebt bij voorkeur (enige) ervaring in de evenementenbranche
– Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
– Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
– Je bent in het bezit van een VCA-VOL en heftruckcertificaat (of bereid deze te halen) 

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je het volgende:
– Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
– Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
– Een 40-urige werkweek
– Een salaris tussen 2200 en 3000 euro bruto per maand 

Werkplek
Vestiging Rotterdam 

Als je ons nog niet kent
Peitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 35 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.  

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden!
Vul onderstaand formulier in of stuur een bericht met je motivatie en CV voor 31 januari 2022 naar solliciteren@peitsman.com. 

    Voeg hier je CV toe. (Maximaal 5mb)

    *= Verplicht