Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer. Daarnaast is er voor de medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?! 

 

Aan de slag als verhuur- en front officemedewerker AV?!
Als verhuur- en servicemedewerker AV zorg je ervoor dat onze klanten hartelijk worden ontvangen, zowel aan de balie als telefonisch. Ook de vele digitale verzoeken ontgaan jou niet. Je zorgt verder dat alle administratie rond de verhuur van materialen op orde is. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het juiste materiaal op het juiste moment klaar staat, hiervoor overleg je met de teamleider magazijn en waar nodig met de asset manager. Jij bent de spin in het web voor een zo efficiënt en renderend mogelijke inzet van ons verhuurmateriaal. Komen materialen in goede staat terug of schort er wat aan? Misschien toch maar even langs onze eigen technische dienst sturen? Kwaliteit boven alles natuurlijk. Door jouw vooruitziende blik, kennis en overzicht halen we op een verantwoorde wijze het maximale uit ons materiaal. Je kijkt verder dan wat er al is, je denkt mee over nieuwe werkwijzen en systemen en weet deze ook daadwerkelijk in te voeren.

Wat neem jij mee?
Dit is wat wij van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving, bij voorkeur de AV- en/of verhuurbranche.
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je hebt een goed gevoel voor service en kan goed communiceren
 • Je bent niet onder de indruk van werkdruk en bewaart altijd het overzicht

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je onder andere het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Mogelijkheid tot bijscholen
 • Een 40-urige werkweek
 • Een salaris tussen de €2000 en €2500
 • 24 vakantiedagen
 • Pensioen
 • Bedrijfsuitjes

Werklocatie
Vestiging Rotterdam

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden! Tot snel?!
Stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.