Peitsman is sinds jaar en dag een bekende speler in de professionele AV-branche. Waar oprichter en directeur Hans Peitsman 25 jaar geleden nog alleen op pad ging met een drive-in show, zijn er tegenwoordig dagelijks ruim 35 “Peitsers” aan het werk om de mooiste en tofste producties mogelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, breken of bedienen van de techniek bij de tofste festivals en concerten, zakelijke events of voor apparatuur in de losse verhuur, bij Peitsman is men aan het juiste adres. Zoals Hans altijd zegt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit” en dat zie je dan bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van alleen gerenommeerde merken als Adamson, Robe, Shure en Pioneer. Daarnaast is er voor de medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen in het vak. Zo krijgen beginnende technici alle ruimte om zich te oriënteren en ontwikkelen, daarbij gesteund door onze meer ervaren technici, die allemaal graag hun kennis willen delen met de collega’s. “Peitsers” blijven zich altijd ontwikkelen, word jij ook een “Peitser”?! 

Aan de slag als teamleider magazijn?
Als teamleider magazijn zorg jij ervoor dat ons magazijn optimaal draait. Je doet dit samen met de overige medewerkers magazijn, welke je aanstuurt, en de chauffeurs. Met jouw leidinggevende kwaliteiten zorg je ervoor dat jullie samen elke dag weer een topprestatie leveren. Door jullie harde werk kunnen we alle mooie events met de juiste materialen, op de juiste plek en tijd uitvoeren.

Jij bent ook degene die ervoor zorgt dat alle materialen die het magazijn verlaten in topconditie zijn. Kortom, een onmisbare rol in de organisatie dus!

Je werkt nauw samen met de afdeling planning, de materiaal coördinator en de medewerker verhuur. Jouw leidinggevende is de vestigingsleider. Tot slot werk je actief mee aan de groei van het bedrijf, je krijgt alle ruimte om verbeteringen en veranderingen door te voeren.

Wat neem jij mee?
Dit is wat wij van je verwachten:

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met het aansturen van mensen
 • Je hebt bij voorkeur (enige) ervaring in de evenementenbranche
 • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding
 • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL en heftruckcertificaat (of bereid deze te halen)

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je het volgende:

 • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie
 • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s
 • Een 40-urige werkweek
 • Een salaris tussen 2400 en 3000 euro bruto per maand
 • Pensioen
 • Mogelijkheid tot bijscholen
 • Bedrijfsuitjes

Werkplek
Vestiging Rotterdam

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden! Tot snel?!
Stuur een bericht met je motivatie en CV naar solliciteren@peitsman.com en wie weet spreken we elkaar snel! Zolang de vacature online te vinden is, staat hij nog open.